Bestiari a la ciutat

 

A vegades passejant per alguna gran ciutat ens hem trobat algun element característic que es repeteix i que serveix per identificar a la pròpia ciutat o bé per cridar l’atenció amb finalitats diverses, sovint benèfiques. Això és el que m’he trobat a Berlín i a Budapest. Recordareu que l’any 2005 a Barcelona, com a molts altres indrets d’arreu del planeta, es va fer la CowParade i no era estrany, passejant-hi, topar-te amb una vaca de colors. Doncs bé, en aquest bloc tractaré d’agrupar totes les manifestacions d’aquest tipus que vagi ensopegant i alhora també estic obert a aportacions d’altri. Em cenyiré als animals.

Per començar hi trobarem, agrupat en pestanyes
Barcelona, CowParade 2005
Berlín, l’ós símbol de la ciutat
Budapest, l’elefant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *